Servicii

,,Suntem ceea ce facem in mod repetat; prin urmare, excelenta nu este un act singular, ci un obicei” – ARISTOTEL

Sesiuni individuale

Au rolul de a il ajuta pe sportiv sa isi imbunatateasca mentalitatea, sa se ocupe de acele aspecte de natura psihologica si emotionala, care pot avea impact asupra performantei, sanatatii si starii sale de bine. Majoritatea sportivilor se confrunta, la un moment dat in cariera cu multă presiune, anxietate de performanta, blocaje mentale sau pierderea increderii in fortele proprii.

In cadrul Target Performance Center individualizam fiecare sesiune pentru sportivi. Colaboram cu ei pentru a ii ajuta sa isi  construiasca o mentalitate puternica, ce nu se aplica doar in sport, ci si in celelalte domenii ale vietii.

Sesiuni de grup

Aestea constau in stabilirea unei discutii pe o tema data cu un grup alcatuit de regula din minim 5 si maxim 10 participanti, timp de 60 – 90 minute. Acestea se adreseaza atat sportivilor, cat si parintilor si antrenorilor. In cadrul acestor sesiuni ne dorim sa abordam teme de interes pentru toate partile implicate (ca de exemplu, relatia sportiv-parinte-antrenor, cresterea stimei/increderii de sine, cum sa comunicam cu sportivul dupa ce castiga/pierde etc.), sa cream o atmosfera de sustinere, suport si incredere pentru toti cei implicati in acest proces.

Workshop-uri/Prezentari

Acestea vizează informarea si educarea sportivilor, antrenorilor, parintilor, pe teme legate de tehnicile de antrenament mental și aspecte ce tin de sanatatea mintala a sportivilor, ca de exemplu: managementul stresului si al furiei; dezvoltarea abilitatilor de comunicare; anxietatea de performanta; cresterea motivatiei sportivului; depasirea blocajelor mentale; cum crestem capacitatea de concentrare etc.

PROGRAME ACVATICE pentru COMPANII

Sunt activitati desfasurate in piscina care ajuta participantii sa elimine tensiunile musculare si mentale acumulate zilnic, sa dobandeasca rezistenta mentala, sa controleze emotiile, sa fie mai relaxati, sa elimine frica de apa si sa dobandeasca elementele de baza ale inotului prin lectii interactive.
Participantii la aceste activitati vor deveni mai cooperanti, vor dobandi incredere in ei si in colegi, vor da valoare produsului/serviciului pe care il realizeaza, isi vor cunoaste capacitatile si aptitudinile mentale si vor fi mai echilibrati.